Feedback op jouw beleidsnota

 240,00  197,00 excl. btw

Beschrijving

Een beleidsnota schrijven is niet eenvoudig. En ook al gebruik je de IKEA-methode, dan nog zul je merken dat je tijdens en na het schrijven veel vragen hebt over je eerste of tweede concept. Dan is het fijn als iemand zonder belang bij het onderwerp met een frisse en deskundige blik naar je nota, rapport of beleidsstuk kijkt. En concrete feedback geeft om jouw nota te verbeteren.

Die feedback geef ik met plezier. Ik heb al tientallen van je collega’s geholpen een betere beleidsnota te maken waar hun opdrachtgever blij van werd.

De spelregels

 1. Stuur me je concept-versie (maximaal 15 pagina’s) en geef aan waar je tegenaan loopt, waar je twijfels over hebt, welk deel van de beleidsnota niet wil vlotten
 2. Ik lees je concept door en geef in grote lijnen aan waar ik denk dat het beter kan, hoe je uit het moeilijke deel kunt komen, hoe je jouw tekst slimmer kun opbouwen waardoor het makkelijker leesbaar wordt, waar je argumenten wellicht scherper kunnen. Ik neem hier minimaal twee uur de tijd voor, maar indien nodig langer.
 3. Je krijgt die feedback in het Word-document. Als je wilt, kunnen we er ook telefonisch of virtueel over doorpraten.
 4. Met die feedback kun je aan de slag.
 5. Je stuurt jouw herschreven of aangepaste stuk toe en dan geef ik opnieuw een reactie, maar dan hoogstwaarschijnlijk op de details. Hiervoor neem ik een uur.

Andere suggesties…

 • Either write something worth reading or do something worth writing about

  Contentabonnement

   250,00  197,00 excl. btw
  In winkelmand