Feedback op jouw sollicitatiebrief

Solliciteren kun je leren

Dat zal zeker zo zijn, maar als het goed is hoef je niet veel sollicitatie- of motivatiebrieven te schrijven. En dan is het elke keer weer zwoegen om een goede brief te maken. Dan is het fijn als iemand je op weg helpt of coacht bij het schrijven.

Als je wel veel sollicitatiebrieven schrijft, betekent het meestal dat je niet wordt uitgenodigd. En dat is jammer, want jij bent absoluut geschikt voor de functie. Hoe kan het dan dat je brief niet tot een uitnodiging leidt? In zo’n geval is het prettig als je feedback krijgt op je brieven. Wat kan beter, waar mis je de slag, waar zet je de puntjes op de i voor een brief die wel tot een gesprek leidt?

Die feedback geef ik met plezier. Ik heb al veel mensen  met hun sollicitatie geholpen. Bijna altijd leidde de brief tot een gesprek. En vaak tot de baan, maar garanties daarvoor zijn er uiteraard niet.

Klik op Dit wil ik en ik ga snel voor je aan de slag.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Je klikt op Dit wil ik en volgt het betaalproces.
  2. Na betaling kom je op een nieuwe pagina. Hier kun je jouw sollicitatie of motivatiebrief en CV uploaden.
  3. Beantwoord de vragen. Dan weet ik waar je tegenaan loopt, waar je twijfels over hebt, welk deel van jouw sollicitatiebrief niet wil vlotten.
  4. Je krijgt van mij een bevestiging en ik vertel je wanneer je mijn eerste feedback kunt verwachten.
  5. Ik maak een video waarin ik commentaar geef op jouw brief en CV. Ook geef ik suggesties voor verbeteringen.
  6. Je krijgt een privé-link naar  de video plus de aangepaste brief in Word-formaat. Als je wilt, kunnen we er ook telefonisch of via Zoom over doorpraten.
  7. Met die feedback ga jij aan de slag.
  8. Je stuurt jouw nieuwe brief en dan geef ik opnieuw een reactie. Meestal is dat op details, maar als het nodig is ook op de kern.
  9. Je maakt je brief af en stuurt hem op. Nu is het afwachten op het sollicitatiegesprek.

Klik hieronder op Dit wil ik en ik ga snel voor je aan de slag!

Feedback op jouw sollicitatiebrief

Een sollicitatiebrief schrijven is niet lang niet altijd even makkelijk. Het is dan fijn als iemand met deskundige blik meeleest. En concrete feedback geeft om je tekst te verbeteren zodat je (wel) wordt uitgenodigd.

Jouw investering:

Oorspronkelijke prijs was: € 87,00.Huidige prijs is: € 77,00. excl. btw