ContentCoaching. Verfrissende feedback en inspiratie

Ben je tekstschrijver, communicatieadviseur of -medewerker? En vind je het fijn eens over jouw manier van schrijven te praten? Om te zien wat er wellicht slimmer en anders kan. Om eens nieuwe tips en inzichten te krijgen over de (on)mogelijkheden van taal. En over de kracht van communicatie? Dan kan het fijn zijn om met een ervaren coach te sparren.

Kortom, heb je zin in contentcoaching? Meld je dan aan voor een of meer coachingsgesprekken.

Wat kun je verwachten?

We gaan samen praten. We doen dit in overleg op een prettige plek of online via Meet, Teams, Zoom of een ander programma. We praten  over jouw ervaringen als tekstschrijver, journalist, beleidsambtenaar of copywriter. Ik stel je veel vragen en jij vertelt waar je enthousiast van wordt en wat je lastig vindt.

Je hebt vooraf teksten van jezelf opgestuurd en we bespreken die. Ik geef je op basis van jouw wensen advies over manieren om nog beter te schrijven. Of sneller. Of meer te doen met social media of je website.

Het gaat dus niet alleen over jouw teksten, maar ook over je contentstrategie, de manieren om vaker en beter gelezen te worden, het gebruik van digitale middelen en de beste manier om meer resultaat te halen met jouw teksten (afhankelijk van wat jij wilt bereiken in je werk, organisatie of onderneming).

Wat vind ik van jouw website?

Als je wilt kan ik ook een review doen van jouw huidige website. Ik heb bijna 25 jaar ervaring met het bouwen van effectieve websites en kan je snel vertellen waar mogelijke verbeterpunten voor jouw site zijn te vinden. Zowel qua tekst, structuur, vormgeving en techniek.

Wat krijg je?

Je krijgt van mij eerlijk en onbevooroordeeld feedback op je teksten. Ik geef je daarnaast veel handzame adviezen. Hierdoor ga je direct slimmer schrijven en bereik je meer resultaat.

Een coachingsgesprek duurt ca. 2 uur en is als we fysiek praten inclusief koffie, thee en passende versnaperingen.

Liever eerst kennismaken?

Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak voor een online-gesprek en ik geef antwoord op je vragen. Zo wordt ook duidelijk of mijn aanpak jou past.

ContentCoaching. Verfrissende feedback en inspiratie

Ben je tekstschrijver, communicatieadviseur of -medewerker? En vind je het fijn eens over jouw manier van schrijven te praten? Om te zien wat er wellicht slimmer en anders kan. Om eens nieuwe tips en inzichten te krijgen over de (on)mogelijkheden van taal. En over de kracht van communicatie? Kortom, heb je zin in contentcoaching?

Jouw investering:

 247,00 excl. btw