ContentCoaching

 150,00  97,00 excl. btw

Beschrijving

Ben je tekstschrijver, communicatieadviseur of -medewerker? En vind je het fijn eens over jouw manier van schrijven te praten? Om te zien wat er wellicht slimmer en anders kan. Om eens nieuwe tips en inzichten te krijgen over de (on)mogelijkheden van taal. En over de kracht van communicatie? Kortom, heb je zin in contentcoaching?

Meld je dan aan voor een of meer coachingsgesprekken.

Wat kun je verwachten?

We gaan op een prettige plek samen praten over jouw ervaringen als tekstschrijver, journalist of copywriter. Ik stel je veel vragen en jij vertelt waar je enthousiast van wordt en wat je lastig vindt.

Je hebt wat teksten van jezelf meegenomen en we bespreken die. Ik geef je op basis van jouw wensen advies over manieren om nog beter te schrijven. Of sneller. Of meer te doen met social media of je website.

Het gaat dus niet alleen over jouw teksten, maar ook over je contentstrategie, de manieren om vaker en beter gelezen te worden, het gebruik van digitale middelen en de beste manier om meer resultaat te halen met jouw teksten (afhankelijk van wat jij wilt bereiken in je werk, organisatie of onderneming).

Wat krijg je?

Je krijgt van mij eerlijk en onbevooroordeeld feedback en ik geef je handzame adviezen waardoor je na het gesprek direct slimmer gaat schrijven en meer resultaat behaalt. Een coachingsgesprek duurt ca. 90 minuten en is inclusief:

  • een prettig gesprek..:-)
  • koffie, thee en passende versnaperingen;
  • uitgebreide feedback op een van jouw teksten.