Veel gestelde vragen & antwoorden

Hoe kan ik mee aanmelden voor een gratis cursus?

Aanmelden is heel eenvoudig. Onderaan elke cursusbeschrijving staat een button met de tekst: Nu aanmelden. Als je hierop klikt kom je op een inlog of registreer pagina terecht. Heb je al eerder ingelogd, dan geef je je naam en wachtwoord aan de rechterkant. Ben je hier voor het eerst dan vul je je naam en e-mailadres in. Je komt vervolgens op je profielpagina. Vul de ontbrekende gegevens in, klik op Opslaan en vervolgens naar de cursus van je keuze. Succes.

Hoe lang heb ik toegang tot elke cursus

Elke cursus kun je in principe onbeperkt opnieuw volgen of afzonderlijke lessen bekijken. Maak je gebruik van een abonnement, dan vervalt de toegang tot de cursussen bij het aflopen of niet verlengen van je abonnement. Gratis cursussen kunnen betaald worden of verdwijnen. Maar meer waarschijnlijk is dat de docent een cursus actualiseert en verbetert.

Is het ook mogelijk de cursussen op mijn werk te volgen?

Ja, dat kan. Uiteraard is het afhankelijk van de mogelijkheden die jouw werk biedt qua pc’s, geluidskaarten en andere voorzieningen die soms beperkt zijn, afhankelijk van de ICT-afdeling.

Het is ook mogelijk de cursussen in-company te volgen. Neem daarvoor contact op met Marcel Hoogland of vul de onderstaande velden in.

Stel je vraag

Contact

Slimmer Schrijven School
Nieuwe Havendwarsstraat 7
2511 XC  Den Haag

Telefoon: 06-340 987 60