Gratis feedback

Beschrijving

Ontvang GRATIS feedback op jouw artikel, blog of persbericht. Of laat mij jouw tekst herschrijven zodat mensen met taalniveau B1 het ook begrijpen.

De enige voorwaarde is dat ik het verhaal hier op de website mag plaatsen zodat anderen ervan kunnen leren. En dat je verhaal niet langer is dan 400 woorden.

De spelregels

Je krijgt van mij een mailtje zodra ik de concept-versie voor de website klaar heb. Ik doe geen beloftes over de termijn.

Ik anonimiseer jouw verhaal waar nodig. Dus namen van personen, bedrijven of makkelijk herleidbare beschrijvingen veranderen. Uiteraard mag je de herschreven tekst gebruiken voor eigen doeleinden.

Het kan zijn dat je door omstandigheden achteraf het herschreven verhaal niet (meer) op de website wilt hebben. Dan verdwijnt de voorwaarde voor gratis feedback en wordt het een betaald product. Als je hebt betaald, verwijder ik het artikel van de website.

Kopen? Het is toch gratis

Misschien is het raar om deze dienst via een winkelmandje te bestellen. Na je bestelling krijg je echter een mail met daarin een link naar een aparte pagina waar je jouw verhaal kunt insturen. En ik heb direct je contactgegevens om eventueel te kunnen overleggen.

Als je kopen te omslachtig vind, kun je ook direct naar de uploadpagina gaan.